Tiny House Activiteiten Agenda

Heb je een evenement of activiteit rond het thema Tiny Houses georganiseerd en wil je dit kenbaar maken aan de TinyFindy bezoekers? Meld dan je evenement of activiteit gratis aan via het formulier hieronder. Bijvoorbeeld:

  • Een open dag van een Tiny House community, woonproject of bouwer
  • Een informatiebijeenkomst over Tiny Houses
  • Een lezing over Tiny Houses en/of de Tiny House lifestyle
  • Een workshop of cursus rond het thema

Evenement toevoegen

Nadat je het formulier hebt ingestuurd checken we nog even of alles compleet is voor we je evenement online zetten in de agenda. We houden ons het recht voor om evenementen en activiteiten die niet of onvoldoende met het onderwerp Tiny Houses te maken hebben niet te plaatsen.

Tiny House Activities Agenda

Have you organized an event or activity on the theme of Tiny Houses and do you want to make this known to TinyFindy visitors? Register your event or activity for free using the form below. For example:

  • An open day of a Tiny House community, housing project or building company
  • An informational gathering about Tiny Houses
  • A lecture about Tiny Houses and/or the Tiny House lifestyle
  • A workshop or course on the theme

Add event

After you have submitted the form, we will check whether everything is complete before we put your event online in the agenda. We reserve the right not to post events and activities that are not or insufficiently related to the topic Tiny Houses.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kijkdagen DemoParkNL

7 April 2023 @ 10:00 - 8 April 2023 @ 16:00

Free

Vrijdag 7 en zaterdag 8 april:

Op DemoParkNL vind je meer dan 15 modelwoningen van klein wonen: van echte tiny houses on wheels tot compacte huizen tot 70 m2. Je kunt alle huizen van binnen bekijken en zo live ervaren hoe het is om klein(er) te wonen. Er zijn vertegenwoordigers van de aanbieders aanwezig die al je vragen kunnen beantwoorden. Je hoeft je niet aan te melden om langs te komen.

Zaterdag 8 april:

De kracht van Wooncoöperaties 

Op zaterdag 8 april houdt Arie Lengkeek – mede-auteur van het boek Operatie Wooncoöperatie – op DemoParkNL een lezing over betaalbaar wonen in relatie tot het gezamenlijk vormgeven van een woongemeenschap. Als antwoord op de vraag ‘hoe willen wij samenleven en hoe doen we dat’. En ‘hoe komen we uit de wooncrisis door gemeenschappelijk bezit’. Burgers kunnen daar samen vorm aan geven. Wonen als gebruiksgoed en niet als handelswaar. Aan Operatie Wooncoöperatie ging een uitgebreid onderzoek vooraf. Hoe projecten in o.a. Wenen, Zürich en München zijn ontstaan, mede vanuit het lokale bestuur.       Arie Lengkeek is programmamaker en onderzoeker in het domein van ruimtelijke ontwikkeling en cultuur. Na zijn studie ontwikkelde hij zich in de richting van culturele planologie. De lezing maakt deel van het lezingenprogramma 2023 uit en wordt tijdens de kijkdag van kleine woningen op 8 april om 11:30 uur en om 13:30 uur in het paviljoen op DemoParkNL in Almere gehouden. Bijwonen is gratis.

Info: www.demopark.nl

Details

Start:
7 April 2023 @ 10:00
End:
8 April 2023 @ 16:00
Cost:
Free
www.demopark.nl

Organizer

DmoParkNL
View Organizer Website

Venue

DemoParkNL
Daniel Goedkoopstraat 30
Almere Oosterwold, 1349 GJ Nederland
+ Google Map
preloader