Tiny House Activiteiten Agenda

Heb je een evenement of activiteit rond het thema Tiny Houses georganiseerd en wil je dit kenbaar maken aan de TinyFindy bezoekers? Meld dan je evenement of activiteit gratis aan via het formulier hieronder. Bijvoorbeeld:

  • Een open dag van een Tiny House community, woonproject of bouwer
  • Een informatiebijeenkomst over Tiny Houses
  • Een lezing over Tiny Houses en/of de Tiny House lifestyle
  • Een workshop of cursus rond het thema

Evenement toevoegen

Nadat je het formulier hebt ingestuurd checken we nog even of alles compleet is voor we je evenement online zetten in de agenda. We houden ons het recht voor om evenementen en activiteiten die niet of onvoldoende met het onderwerp Tiny Houses te maken hebben niet te plaatsen.

Tiny House Activities Agenda

Have you organized an event or activity on the theme of Tiny Houses and do you want to make this known to TinyFindy visitors? Register your event or activity for free using the form below. For example:

  • An open day of a Tiny House community, housing project or building company
  • An informational gathering about Tiny Houses
  • A lecture about Tiny Houses and/or the Tiny House lifestyle
  • A workshop or course on the theme

Add event

After you have submitted the form, we will check whether everything is complete before we put your event online in the agenda. We reserve the right not to post events and activities that are not or insufficiently related to the topic Tiny Houses.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Masterclass HetkanWEL van Marjolein Jonker: hoe kom ik aan grond voor mijn tiny house.

25 October 2022 @ 20:00 - 21:00

€14,99

Steeds meer mensen lopen warm voor het idee om in een tiny house te wonen. De voordelen zijn talloos: van een lagere energierekening tot een lagere ecologische voetafdruk. Door tiny te wonen, heb je meer ruimte om te leven. Maar: hoe kom je aan een stuk grond voor je tiny house. Dat is misschien wel de meest gestelde vraag als het om tiny houses gaat.

Marjolein Jonker, alias Marjolein in het Klein, was één van de eerste Nederlanders die in een tiny house ging wonen. Eerst op een tijdelijke plek in Alkmaar. Sinds kort woont ze op een vaste plek in de duurzame wijk Olstergaard in Olst. Ze weet als geen ander hoe je op zoek moet naar grond voor je tiny house en deelt al haar tips en tricks met je in haar online masterclass ‘Hoe kom ik aan grond voor mijn tiny house?’

De mogelijkheid om vragen te stellen

Na afloop van de Masterclass is er tijd om vragen te stellen. Vervolgens ontvang je ook een link, zodat je de gehele bijeenkomst nog een keer kunt terugkijken.

Details

Date:
25 October 2022
Time:
20:00 - 21:00
Cost:
€14,99
https://www.hetkanwel.nl/grond-voor-tiny-house/

Organizer

HetkanWEL

Venue

Online
Nederland + Google Map
preloader