Tiny House Activiteiten Agenda

Heb je een evenement of activiteit rond het thema Tiny Houses georganiseerd en wil je dit kenbaar maken aan de TinyFindy bezoekers? Meld dan je evenement of activiteit gratis aan via het formulier hieronder. Bijvoorbeeld:

  • Een open dag van een Tiny House community, woonproject of bouwer
  • Een informatiebijeenkomst over Tiny Houses
  • Een lezing over Tiny Houses en/of de Tiny House lifestyle
  • Een workshop of cursus rond het thema

Evenement toevoegen

Nadat je het formulier hebt ingestuurd checken we nog even of alles compleet is voor we je evenement online zetten in de agenda. We houden ons het recht voor om evenementen en activiteiten die niet of onvoldoende met het onderwerp Tiny Houses te maken hebben niet te plaatsen.

Tiny House Activities Agenda

Have you organized an event or activity on the theme of Tiny Houses and do you want to make this known to TinyFindy visitors? Register your event or activity for free using the form below. For example:

  • An open day of a Tiny House community, housing project or building company
  • An informational gathering about Tiny Houses
  • A lecture about Tiny Houses and/or the Tiny House lifestyle
  • A workshop or course on the theme

Add event

After you have submitted the form, we will check whether everything is complete before we put your event online in the agenda. We reserve the right not to post events and activities that are not or insufficiently related to the topic Tiny Houses.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Thema kijkdag Demopark.nl (over financiering)

17 September 2022 @ 10:00 - 15:00

Free

Demopark.nl is op 17 september geopend voor publiek, je kunt dan van 10 tot 15 uur alle modellen bekijken die op het terrein staan. Demopark is een grote ‘winkel’ met ruime keuze aan woningen die je overal in Nederland kunt laten plaatsen. Van echt tiny (on wheels) tot ongeveer 70 m2 bvo. 17 september is tevens een themadag en ditmaal gewijd aan het onderwerp; financiering. De Rabobank staat met een kleine tiny op het park en geeft een toelichting over de (on)mogelijkheden om een hypotheek te verkrijgen op kleine woningen. Deze bank staat niet afwijzend tegen deze (bijzondere) vorm van wonen.
Zie straks op de website de invulling van het programma op de dag. Daar vind je ook alle informatie over de woningen die je kunt zien.
een bezoek aan demopark is gratis: welkom!

Details

Date:
17 September 2022
Time:
10:00 - 15:00
Cost:
Free
www.demopark.nl

Organizer

DmoParkNL
View Organizer Website

Venue

DemoParkNL
Daniel Goedkoopstraat 30
Almere Oosterwold, 1349 GJ Nederland
+ Google Map
preloader