Tiny House Activiteiten Agenda

Heb je een evenement of activiteit rond het thema Tiny Houses georganiseerd en wil je dit kenbaar maken aan de TinyFindy bezoekers? Meld dan je evenement of activiteit gratis aan via het formulier hieronder. Bijvoorbeeld:

  • Een open dag van een Tiny House community, woonproject of bouwer
  • Een informatiebijeenkomst over Tiny Houses
  • Een lezing over Tiny Houses en/of de Tiny House lifestyle
  • Een workshop of cursus rond het thema

Evenement toevoegen

Nadat je het formulier hebt ingestuurd checken we nog even of alles compleet is voor we je evenement online zetten in de agenda. We houden ons het recht voor om evenementen en activiteiten die niet of onvoldoende met het onderwerp Tiny Houses te maken hebben niet te plaatsen.

Tiny House Activities Agenda

Have you organized an event or activity on the theme of Tiny Houses and do you want to make this known to TinyFindy visitors? Register your event or activity for free using the form below. For example:

  • An open day of a Tiny House community, housing project or building company
  • An informational gathering about Tiny Houses
  • A lecture about Tiny Houses and/or the Tiny House lifestyle
  • A workshop or course on the theme

Add event

After you have submitted the form, we will check whether everything is complete before we put your event online in the agenda. We reserve the right not to post events and activities that are not or insufficiently related to the topic Tiny Houses.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Themabijeenkomst “Tiny House Bouwen & de BENG”

8 October 2022 @ 10:00 - 14:30

Free

Vereniging Tiny Wonen Limburg organiseert op 8 oktober van 10.00-14.30u een inspirerende en interessante bijeenkomst over het bouwen van je eigen Tiny House en de relevante (bouw)regelgeving. Vier sprekers lichten je in over het gehele proces; van het ontwerp tot de uiteindelijke bouw; en vanaf de start van het BENG-traject tot de bewijsvoering. Leuk om te weten: er is zelfs een mogelijkheid om je ontwerp voor te leggen aan één van de sprekers, te weten De Kleine Klussers! Ja, het is best taaie stof, maar er zal constant een vertaalslag worden gemaakt naar de praktijk.

De bijeenkomst is ook bij te wonen door niet-leden. En je moet er dus wel voor naar het prachtige Limburg komen, meer precies: het smalste stukje van Nederland (gemeente Echt-Susteren). Dus je bent binnen 5 km in Belgie of in Duitsland (TIP: Maak er een weekendje van) 😉

Details

Date:
8 October 2022
Time:
10:00 - 14:30
Cost:
Free
https://www.tinywonenlimburg.nl/tiny-house-bouwen-de-beng/

Organizer

Vereniging Tiny Wonen Limburg
Phone:
0641181644
Email:
info@tinyhousezuidlimburg.nl
View Organizer Website

Venue

‘t Gouden Kwekeriek
hoek Hommelweg/Heidestraat
Susteren, Limburg 6114RR Nederland
+ Google Map
Phone:
0641181644
View Venue Website
preloader