Tiny House Activiteiten Agenda

Heb je een evenement of activiteit rond het thema Tiny Houses georganiseerd en wil je dit kenbaar maken aan de TinyFindy bezoekers? Meld dan je evenement of activiteit gratis aan via het formulier hieronder. Bijvoorbeeld:

  • Een open dag van een Tiny House community, woonproject of bouwer
  • Een informatiebijeenkomst over Tiny Houses
  • Een lezing over Tiny Houses en/of de Tiny House lifestyle
  • Een workshop of cursus rond het thema

Evenement toevoegen

Nadat je het formulier hebt ingestuurd checken we nog even of alles compleet is voor we je evenement online zetten in de agenda. We houden ons het recht voor om evenementen en activiteiten die niet of onvoldoende met het onderwerp Tiny Houses te maken hebben niet te plaatsen.

Tiny House Activities Agenda

Have you organized an event or activity on the theme of Tiny Houses and do you want to make this known to TinyFindy visitors? Register your event or activity for free using the form below. For example:

  • An open day of a Tiny House community, housing project or building company
  • An informational gathering about Tiny Houses
  • A lecture about Tiny Houses and/or the Tiny House lifestyle
  • A workshop or course on the theme

Add event

After you have submitted the form, we will check whether everything is complete before we put your event online in the agenda. We reserve the right not to post events and activities that are not or insufficiently related to the topic Tiny Houses.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boeklancering: Tiny Houses, van droom naar realiteit

1 november 2023 @ 15:00 - 17:00

Op 31 oktober verschijnt het boek van Tiny House pionier Marjolein Jonker in de boekhandels. Het boek helpt mensen met een kleine woondroom stap voor stap naar het wonen in een eigen, klein maar fijn huis. Marjolein woont sinds 2022 in Olst en presenteert haar boek op woensdag 1 november in de Primera Korten in Olst. Ook geeft ze op 14 december een lezing i.s.m. Het Nut, in het Holstohuus in Olst.

Niemand weet meer over wat er allemaal kan in Nederland op het gebied van Tiny Houses en wat er bij komt kijken dan Marjolein Jonker. In mei 2016 betrok ze haar eerste Tiny House op wielen op een stukje gemeentegrond in Alkmaar, en was daarmee de eerste legale Nederlandse Tiny House bewoonster. Inmiddels woont ze in een nieuw Tiny House op haar eigen kavel in de natuur inclusieve en circulaire wijk Olstergaard in Olst. Ze is oprichter van stichting Tiny House Nederland en het platform TinyFindy en deelt al haar belevenissen via haar blog ‘Marjolein in het klein’. Nu komt haar boek ‘Tiny Houses, van droom naar realiteit’ uit, waarin ze al haar kennis heeft gebundeld om nog meer mensen te helpen op weg naar wonen in een Tiny House.

Marjolein is geregeld zichtbaar in de media en o.a. bekend van programma’s als SBS6 je eigen droomhuis, Eigen huis en tuin en BinnensteBuiten. Op 1 november tussen 15:00 en 17:00 uur kun je het boek door haar persoonlijk laten signeren tijdens de boeklancering in Primera Korten. Wanneer je het voor 2 november reserveert of koopt maak je bovendien kans op twee overnachtingen in de Hidden Hut aan de rand van de Biesbosch. Meedoen werkt als volgt: reserveer of koop het boek voor 2 november 2023 en stuur je aankoopbewijs naar promotie@kosmosuitgevers.nl

Gegevens

Datum:
1 november 2023
Tijd:
15:00 - 17:00
https://www.marjoleininhetklein.com/boek/

Organisator

Marjolein Jonker
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Primera Korten
Aaldert Geertstraat 19
Olst, 8121 BK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
preloader