Tiny House Activiteiten Agenda

Heb je een evenement of activiteit rond het thema Tiny Houses georganiseerd en wil je dit kenbaar maken aan de TinyFindy bezoekers? Meld dan je evenement of activiteit gratis aan via het formulier hieronder. Bijvoorbeeld:

  • Een open dag van een Tiny House community, woonproject of bouwer
  • Een informatiebijeenkomst over Tiny Houses
  • Een lezing over Tiny Houses en/of de Tiny House lifestyle
  • Een workshop of cursus rond het thema

Evenement toevoegen

Nadat je het formulier hebt ingestuurd checken we nog even of alles compleet is voor we je evenement online zetten in de agenda. We houden ons het recht voor om evenementen en activiteiten die niet of onvoldoende met het onderwerp Tiny Houses te maken hebben niet te plaatsen.

Tiny House Activities Agenda

Have you organized an event or activity on the theme of Tiny Houses and do you want to make this known to TinyFindy visitors? Register your event or activity for free using the form below. For example:

  • An open day of a Tiny House community, housing project or building company
  • An informational gathering about Tiny Houses
  • A lecture about Tiny Houses and/or the Tiny House lifestyle
  • A workshop or course on the theme

Add event

After you have submitted the form, we will check whether everything is complete before we put your event online in the agenda. We reserve the right not to post events and activities that are not or insufficiently related to the topic Tiny Houses.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kijkdagen DemoParkNL

1 maart @ 10:00 - 2 maart @ 16:00

Gratis

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart zijn er weer Kijkdagen op DemoParkNL. Op de Kijkdagen zijn alle modelwoningen open en zijn er vertegenwoordigers van de aanbieders aanwezig. Zij kunnen je alles vertellen over de woning, de bouwwijze, het ontwerp, de kosten en de mogelijkheden van plaatsing. Als je bouwplannen hebt, en grond, kun je hier je huis vinden!

De meeste modellen worden in een werkplaats gemaakt en dan naar de locatie gereden en geplaatst. De meeste modellen zijn geschikt voor permanente bewoning. Ook als je een leuke, duurzame recreatiewoning zoekt ben je op DemoParkNL aan het juiste adres.

Op zaterdag 2 maart om 13:00 uur is er een lezing door Boudewijn Tooren van Creabitat:

Samen naar een Natuurinclusieve Samenleving

Geen huis, maar thuis

Wonen in het groen, in een hechte gemeenschap die tijd heeft voor elkaar, met gezonde voeding van eigen bodem en zelf opgewekte schone energie. Het klinkt misschien als een droom(leven), maar Creabitat werkt er hard aan deze droom tot werkelijkheid te brengen. Met toegankelijke woningen voor iedereen, waarin de basisbehoeften tegen betaalbare prijs geregeld zijn. Zodat er werkelijk geleefd kan worden in een nieuwe economie die vroeger heel normaal was. Met aandacht voor natuur en elkaar.

Boudewijn Tooren weet er alles van. Zijn missie: W.E.L.zijn. Samen Werken, samen Eten en samen Leven. Hij is één van de grondleggers van Herenboeren en acht jaar voorzitter van de eerste Herenboerderij in Boxtel. Is oprichter en voorzitter van Creabitat en regisseur Versterken Beweging programmabureau agenda Natuurinclusief Ministerie LNV. De lezing vindt plaats in het paviljoen op DemoParkNL en kan gratis worden bijgewoond.

De openingstijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur. Bezoek is gratis en je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Kijk ook alvast op de website. Welkom!

Gegevens

Begin:
1 maart @ 10:00
Einde:
2 maart @ 16:00
Kosten:
Gratis
www.demopark.nl

Organisator

DemoParkNL
Bekijk de site van Organisator

Locatie

DemoParkNL
Daniel Goedkoopstraat 30
Almere Oosterwold, 1349 GJ Nederland
+ Google Maps
preloader