Tiny House Activiteiten Agenda

Heb je een evenement of activiteit rond het thema Tiny Houses georganiseerd en wil je dit kenbaar maken aan de TinyFindy bezoekers? Meld dan je evenement of activiteit gratis aan via het formulier hieronder. Bijvoorbeeld:

  • Een open dag van een Tiny House community, woonproject of bouwer
  • Een informatiebijeenkomst over Tiny Houses
  • Een lezing over Tiny Houses en/of de Tiny House lifestyle
  • Een workshop of cursus rond het thema

Evenement toevoegen

Nadat je het formulier hebt ingestuurd checken we nog even of alles compleet is voor we je evenement online zetten in de agenda. We houden ons het recht voor om evenementen en activiteiten die niet of onvoldoende met het onderwerp Tiny Houses te maken hebben niet te plaatsen.

Tiny House Activities Agenda

Have you organized an event or activity on the theme of Tiny Houses and do you want to make this known to TinyFindy visitors? Register your event or activity for free using the form below. For example:

  • An open day of a Tiny House community, housing project or building company
  • An informational gathering about Tiny Houses
  • A lecture about Tiny Houses and/or the Tiny House lifestyle
  • A workshop or course on the theme

Add event

After you have submitted the form, we will check whether everything is complete before we put your event online in the agenda. We reserve the right not to post events and activities that are not or insufficiently related to the topic Tiny Houses.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Dag Thrival Lab

8 oktober 2023 @ 11:00 - 15:00

Gratis

Kom zondag 8 oktober naar de open dag van Thrival Lab! We gooien de deuren open van de tiny houses met rondleidingen, zorgen voor lekker eten en relaxte muziek.

Programma:
11:00 Welkom
11:30 Opening (introductie Thrival Lab)
13:00 Rondleiding 1
14:00 Rondleiding 2
15:00 Einde open dag
15:00 – 22:00 Muziek, eten, drinken, gezelligheid

Thrival Lab opent de deuren. Sinds januari 2023 zijn we begonnen met het realiseren van een bijzondere leefomgeving. Het doel is in deze buitenruimte van de Kroon Rotterdam jou een periode te laten verblijven zodat je kunt proeven aan een zelfvoorzienend leven (in een tiny house). Dit vullen we aan met workshops die jou helpen met het inzicht dat nodig is bij aangaan van een nieuw avontuur. We hopen met Thrival Lab een plek te creëren waar we elkaar kunnen inspireren.

Op dit moment staat op Thrival Lab een beheerderswoning wat ons tiny house is geweest. Het thema in dit huisje is “aarde”, tijdens de open dag vertelt Jan-Willem alles over het concept van bijvoorbeeld de massa die in te zetten is voor warmteopslag. Op het terrein zijn meerdere (tijdelijke) huisjes te bezichtigen zoals bijvoorbeeld Nomad House. Met de tijd zullen deze huisjes plaats maken voor nieuwe tiny house concepten. Het “zonneschijn” huisje is hier een mooi voorbeeld van. Je kunt met een pre-order helpen dit huisje tot realisatie te brengen. Laat je informeren bij de Kraam tijdens de open dag.

Als je je zou willen aanmelden voor een rondleiding kun je dat op de dag zelf doen bij de Kraam. Dit kan tot 5 minuten voordat een rondleiding begint.

Het buitenterrein bevind zich achter het gebouw van de Kroon. Dus als je bij de hoofdingang staat, nog even doorlopen rechts om het gebouw.

Het eten wordt verzorgt door Avenue Nine die ook hier op de Kroon is gevestigd. Zij zullen heerlijk roti maken, maar je kunt ook andere hapjes bestellen.

Je mag ons laten weten als je aanwezig zal zijn door een berichtje te sturen of te mailen. Aanmelden is niet verplicht, dus neem vooral iemand mee! We kijken uit naar een mooie dag waarbij Thrival Lab de start kan maken richting een mooie toekomst.

Gegevens

Datum:
8 oktober 2023
Tijd:
11:00 - 15:00
Kosten:
Gratis
https://thrivallab.com/events/open-dag/

Organisator

Thrival Lab
E-mail:
contact@thrivallab.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Kroon
Schiemond 20-22
Rotterdam, Zuid-Holland Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
preloader