Tiny House Activiteiten Agenda

Heb je een evenement of activiteit rond het thema Tiny Houses georganiseerd en wil je dit kenbaar maken aan de TinyFindy bezoekers? Meld dan je evenement of activiteit gratis aan via het formulier hieronder. Bijvoorbeeld:

  • Een open dag van een Tiny House community, woonproject of bouwer
  • Een informatiebijeenkomst over Tiny Houses
  • Een lezing over Tiny Houses en/of de Tiny House lifestyle
  • Een workshop of cursus rond het thema

Evenement toevoegen

Nadat je het formulier hebt ingestuurd checken we nog even of alles compleet is voor we je evenement online zetten in de agenda. We houden ons het recht voor om evenementen en activiteiten die niet of onvoldoende met het onderwerp Tiny Houses te maken hebben niet te plaatsen.

Tiny House Activities Agenda

Have you organized an event or activity on the theme of Tiny Houses and do you want to make this known to TinyFindy visitors? Register your event or activity for free using the form below. For example:

  • An open day of a Tiny House community, housing project or building company
  • An informational gathering about Tiny Houses
  • A lecture about Tiny Houses and/or the Tiny House lifestyle
  • A workshop or course on the theme

Add event

After you have submitted the form, we will check whether everything is complete before we put your event online in the agenda. We reserve the right not to post events and activities that are not or insufficiently related to the topic Tiny Houses.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Open Dag Tiny Houses Duinvallei

29 juni @ 11:00 - 17:00

Gratis

Wij nodigen je van harte uit om onze unieke Tiny Houses community helemaal van binnen en van buiten te ontdekken tijdens onze open dag op zaterdag 29 juni 2024.

Op deze bijzondere dag openen wij onze deuren voor iedereen die nieuwsgierig is naar het leven in een Tiny House. Je krijgt de kans om binnen te kijken in alle acht de huisjes van onze prachtige Duinvallei. Elk huisje heeft een uniek ontwerp en interieur dat volledig is aangepast aan de behoeften van onze bewoners. Ontdek de verschillende duurzame technologieën die we gebruiken om zelfvoorzienend te zijn op het gebied van stroom, water en riolering.

Maak kennis met de bewoners en leer meer over hoe wij samenleven, de afspraken die we hebben met elkaar en met de gemeente, en hoe we ons project succesvol laten slagen. Na vijf jaar ervaring opdoen weten wij hier namelijk behoorlijk veel over te vertellen. Dit is de perfecte gelegenheid om kennis op te doen voor jouw eigen tiny house project!

Dus, heb je interesse in het tiny wonen, wil je inspiratie opdoen in het klein wonen, alles weten over het starten en onderhouden van een community of ben je gewoon stiekem een beetje nieuwsgierig? Noteer 29 juni 2024 dan snel in je agenda, want wij organiseren de open dag maar één keer per jaar.

Tiny Houses Duinvallei maakt deel uit van Initiatief de Duinvallei. Dit jaar hebben we, voor het eerst, onze open dag uitgebreid over het gehele initiatief. Dat betekent dat meerdere projecten toegankelijk zijn en verschillende activiteiten organiseren, waarvan de tijden enigszins kunnen verschillen met die van ons. Je kunt een plattegrond ophalen bij de picknickplaats in onze tuin.

Als bezoeker ontvang je ook onze inspiratiebrochure (zolang de voorraad strekt). Deze brochure staat vol met informatie over onze community en is ideaal om te delen met je gemeente of landeigenaar, vooral als zij nog niet helemaal overtuigd zijn van het concept van Tiny Houses.

Tot dan!

Datum: 29 juni 2024
Tijd: 11.00 en 17.00 uur.
Adres: Paasduin, 2224 KC Katwijk

Houd onze social media en website tinyhousesduinvallei.nl in de gaten voor de laatste informatie.

Vervoer:
Kom je met de auto? Je kunt parkeren in de naastgelegen wijk. Maar nog fijner is als je met het OV komt.
Je kunt ons uitstekend bereiken met de bus, die ongeveer elk kwartier gaat. Neem bus 430 of 431 vanaf station Leiden Centraal naar ‘Halte Duinvallei, N206’.
Een OV-fiets huren kan daar ook, je bent dan in 20-25 minuten bij ons.

Tip!
Maak er een zomers uitje van met een dagje strand! Met de fiets sta je in zo’n 10 minuten op de boulevard van Katwijk, of wandel er in ongeveer 30 minuten heen!

Gegevens

Datum:
29 juni
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
www.tinyhousesduinvallei.nl

Organisator

Bewoners Tiny Houses Duinvallei
E-mail:
tinyhousesduinvallei@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Tiny Houses Duinvallei
Paasduin
Katwijk, ZH 2224KC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
preloader