Tiny House Activiteiten Agenda

Heb je een evenement of activiteit rond het thema Tiny Houses georganiseerd en wil je dit kenbaar maken aan de TinyFindy bezoekers? Meld dan je evenement of activiteit gratis aan via het formulier hieronder. Bijvoorbeeld:

  • Een open dag van een Tiny House community, woonproject of bouwer
  • Een informatiebijeenkomst over Tiny Houses
  • Een lezing over Tiny Houses en/of de Tiny House lifestyle
  • Een workshop of cursus rond het thema

Evenement toevoegen

Nadat je het formulier hebt ingestuurd checken we nog even of alles compleet is voor we je evenement online zetten in de agenda. We houden ons het recht voor om evenementen en activiteiten die niet of onvoldoende met het onderwerp Tiny Houses te maken hebben niet te plaatsen.

Tiny House Activities Agenda

Have you organized an event or activity on the theme of Tiny Houses and do you want to make this known to TinyFindy visitors? Register your event or activity for free using the form below. For example:

  • An open day of a Tiny House community, housing project or building company
  • An informational gathering about Tiny Houses
  • A lecture about Tiny Houses and/or the Tiny House lifestyle
  • A workshop or course on the theme

Add event

After you have submitted the form, we will check whether everything is complete before we put your event online in the agenda. We reserve the right not to post events and activities that are not or insufficiently related to the topic Tiny Houses.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Plekevent – Inwonerparticipatie: Hoe pak je dat aan?!

20 mei 2022 @ 10:00 - 11:00

Tiny Houses, Big Future?!

Regelmatig worden Tiny Houses als burgerinitiatief of spin-off ingebracht in onze (participatie-)projecten. Wij merken enthousiasme in projecten, maar het lijkt niet echt tot versnelling te komen. Vanuit het perspectief van de bewoner komt het vrij lastig van de grond. Het onderwerp maakt meters, maar de ontwikkeling en innovatie verloopt gestaag. Waar stagneert het? Wat maakt het complex? Waar ligt de drempel? Wat is de meerwaarde? En hoe breng je het samen?

Kom naar 𝐏𝐥𝐞𝐤𝐄𝐯𝐞𝐧𝐭: de inspirerende, energieke en creatieve online-sessie van De Plekkenmakers. PlekEvent is de plek om samen tot inzichten te komen. Wij inspireren jou met de methodiek van co-creatieve visie- en conceptontwikkeling. Met praktische voorbeelden en interactie met jou.

Tijdens Plek Event op vrijdag 20 mei 2022 van 10:00-11:00 uur krijgen we een inkijk op Duinvallei in Katwijk. Wijkregisseur Ton den Butter van de gemeente Katwijk en Marjolein Jonker van Tiny House Nederland nemen ons o.a. mee in de ontwikkeling van dit gebied voor nieuwe initiatieven. Wat wilden zij bereiken? Hoe is de omgeving hierin betrokken en waarom is dat belangrijk? Welke beweging is op gang gebracht?

M𝐞𝐥𝐝 𝐣𝐞 𝐚𝐚𝐧 via de link: https://www.deplekkenmakers.nl/plekevent/

Gegevens

Datum:
20 mei 2022
Tijd:
10:00 - 11:00
https://www.deplekkenmakers.nl/plekevent/

Organisator

De Plekkenmakers

Locatie

Online
Nederland + Google Maps
preloader