Tiny House Activiteiten Agenda

Heb je een evenement of activiteit rond het thema Tiny Houses georganiseerd en wil je dit kenbaar maken aan de TinyFindy bezoekers? Meld dan je evenement of activiteit gratis aan via het formulier hieronder. Bijvoorbeeld:

  • Een open dag van een Tiny House community, woonproject of bouwer
  • Een informatiebijeenkomst over Tiny Houses
  • Een lezing over Tiny Houses en/of de Tiny House lifestyle
  • Een workshop of cursus rond het thema

Evenement toevoegen

Nadat je het formulier hebt ingestuurd checken we nog even of alles compleet is voor we je evenement online zetten in de agenda. We houden ons het recht voor om evenementen en activiteiten die niet of onvoldoende met het onderwerp Tiny Houses te maken hebben niet te plaatsen.

Tiny House Activities Agenda

Have you organized an event or activity on the theme of Tiny Houses and do you want to make this known to TinyFindy visitors? Register your event or activity for free using the form below. For example:

  • An open day of a Tiny House community, housing project or building company
  • An informational gathering about Tiny Houses
  • A lecture about Tiny Houses and/or the Tiny House lifestyle
  • A workshop or course on the theme

Add event

After you have submitted the form, we will check whether everything is complete before we put your event online in the agenda. We reserve the right not to post events and activities that are not or insufficiently related to the topic Tiny Houses.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zin in Zondag lezing: Tiny Houses, Bibliotheek Alphen-Centrum

12 mei @ 14:00 - 15:00

Ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal komt kijken bij het wonen in een Tiny House? Wil je ervaringen uit eerste hand horen en weten welke mogelijkheden er in Nederland zijn om klein, duurzaam en eenvoudig te wonen? Kom dan naar deze lezing van ‘Marjolein in het klein’!

Over Marjolein Jonker
Niemand weet meer over wat er allemaal kan en wat erbij komt kijken op het gebied van Tiny Houses dan Marjolein Jonker. In mei 2016 betrok ze haar eerste Tiny House op wielen, en was daarmee de eerste legale Nederlandse Tiny House-bewoonster. Inmiddels woont ze in een nieuw Tiny House op haar eigen kavel in de natuur-inclusieve en circulaire wijk Olstergaard in Olst.

Marjolein inspireert duizenden mensen door over haar ervaringen te spreken en schrijven. Ze is oprichter van stichting Tiny House Nederland en het platform TinyFindy en deelt haar belevenissen via haar blog ‘Marjolein in het klein’. In oktober 2023 is haar boek Tiny Houses, van droom naar realiteit uitgekomen, waarin ze al haar kennis heeft gebundeld om nog meer mensen te helpen op weg naar wonen in een Tiny House. Ze spreekt vanuit haar hart en heeft het promoten van de Tiny House-beweging tot haar missie gemaakt.

Zin in Zondag
In 2024 organiseert de Bibliotheek een serie culturele en creatieve activiteiten in het weekend onder de naam Zin in Zondag! Muziek en theater, erfgoed en literatuur, kunst en cultuur… alles komt aan bod.

[foto-verantwoording Chiela van Meerwijk]

Organisator

Bibliotheek Alphen-Centrum

Locatie

Bibliotheek Alphen-Centrum
Aarkade 10
Alphen aan den Rijn, 2406 BV
+ Google Maps
preloader