Tiny House Activiteiten Agenda

Heb je een evenement of activiteit rond het thema Tiny Houses georganiseerd en wil je dit kenbaar maken aan de TinyFindy bezoekers? Meld dan je evenement of activiteit gratis aan via het formulier hieronder. Bijvoorbeeld:

  • Een open dag van een Tiny House community, woonproject of bouwer
  • Een informatiebijeenkomst over Tiny Houses
  • Een lezing over Tiny Houses en/of de Tiny House lifestyle
  • Een workshop of cursus rond het thema

Evenement toevoegen

Nadat je het formulier hebt ingestuurd checken we nog even of alles compleet is voor we je evenement online zetten in de agenda. We houden ons het recht voor om evenementen en activiteiten die niet of onvoldoende met het onderwerp Tiny Houses te maken hebben niet te plaatsen.

Tiny House Activities Agenda

Have you organized an event or activity on the theme of Tiny Houses and do you want to make this known to TinyFindy visitors? Register your event or activity for free using the form below. For example:

  • An open day of a Tiny House community, housing project or building company
  • An informational gathering about Tiny Houses
  • A lecture about Tiny Houses and/or the Tiny House lifestyle
  • A workshop or course on the theme

Add event

After you have submitted the form, we will check whether everything is complete before we put your event online in the agenda. We reserve the right not to post events and activities that are not or insufficiently related to the topic Tiny Houses.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing over Tiny Houses van Marjolein in het klein

14 december 2023 @ 20:00 - 22:30

€7.50

Droom je van een eigen tiny house? Een kleine vrijstaande woning met precies dat wat je nodig hebt en niet meer? Een droomhuisje in het groen, met een eigen (moes)tuin, misschien wel in een fijne community? Een huis dat je de financiële ruimte en vrijheid geeft om je leven te leiden zoals jij dat wilt?

Niemand weet beter wat er nodig is om die droom uit te laten komen dan Tiny House-pionier van het eerste uur Marjolein Jonker. Al in mei 2016 woonde ze in haar eerste Tiny House on Wheels op grond van de gemeente Alkmaar, waarvan ze medewerking verkreeg om Nederlands eerste Tiny House pilotproject uit te voeren. Inmiddels woont ze in Olst in haar nieuwe Tiny House op een eigen kavel. Ze is oprichter en ambassadeur van Stichting Tiny House Nederland. Daarnaast is zij eigenaar van TinyFindy – een marktplaats voor tiny houses – en het platform ‘Marjolein in het klein’ waar zij haar ervaring van het leven in een tiny house deelt. Marjolein is geregeld zichtbaar in de media en o.a. bekend van programma’s als Eigen huis en tuin en Binnenstebuiten. Op 31 oktober komt haar boek ‘Tiny Houses, van droom naar realiteit’ uit.

In deze lezing neemt Marjolein je mee in de wondere wereld van kleine maar fijne huisjes. Ze deelt haar ervaringen met klein wonen en laat ze je je zien wat er allemaal al mogelijk is in Nederland op het gebied van Tiny Houses. Daarnaast legt ze uit waarom het zo fijn wonen is in de Olstergaard en wat deze natuur inclusieve en circulaire woonwijk uniek maakt, in opzet en uitvoering.

Foto: Janus van den Eijnden

Organisator

Het Nut Olst-Wijhe
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Holstohus Olst
Jan Schamhartstraat 5,
Olst, 8121 CM Nederland
+ Google Maps
preloader